Trouwen

Een dag die een gouden randje verdient.

Je trouwdag, geen dag in je leven die je zo tot in de puntjes plant en die je zo intensief beleeft. Logisch, want op deze dag kiezen jullie ten overstaan van al jullie dierbaren voor elkaar. Zo’n dag vier je op een manier die bij jullie past. Dat je net zoveel aandacht besteedt aan de keuze van je trouwringen vinden wij dan ook heel vanzelfsprekend! Op deze dag wens je elkaar immers het beste in het leven, een wens die je kracht bijzet met het uitwisselen van ringen. Trouwringen die bij jullie en bij jullie leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn, die exclusief zijn en die met liefde gemaakt zijn zoek persoonlijk je uit bij Juwelier Luyendijk.

Juwelier Luyendijk heeft vele opties om tot een goede keuze te komen.

Wij bieden de volledige collectie van o.a. Aller Spanninga, Flamingo, Boccia en La Nikki relatieringen.

Aller Spanninga

Met Aller Spanninga 1863 heeft Juwelier Luyendijk 1881 alles in huis om jullie wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om jullie liefde te bezegelen. Niet voor niets kunnen zij buigen op ruim 150 jaar ervaring in “het gouden ambacht” en is het atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste trouwringenatelier van Nederland. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. De liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in deze topproducten.

Boccia

Boccia is het nummer één merk op het gebied van titanium sieraden.

De Boccia designs zijn strak, eigentijds en innovatief. Sieraden en horloges van Boccia bestaan volledig uit titanium of zijn gecombineerd met keramiek of leer, wat de collectie een luxe uitstraling geeft.

Flamingo

Flamingo is ook een van de grotere goudateliers in Nederland. Flamingo is begonnen als een klein ambachtelijk goudsmidatelier van vader en zoon wat de afgelopen dertig jaar structureel uitgegroeid is tot een begrip in de markt. Juwelier Luyendijk staat klaar om u met raad en daad bij te staan bij uw zoektocht naar het sieraad wat u met trots draagt.

La Niki

La Niki heeft een collectie zilver met zirkonia en zilver met diamanten ringen.

Deze massief zilveren vriendschapsringen van La Niki zijn het perfecte geschenk voor jullie tweeën. De prachtig afgewerkte ringen staan symbool voor jullie vriendschap, liefde en verbintenis.